Op zaterdag 23 november werd de jaarlijkse Open Taekyon toernooi georganiseerd in Oss. Twee deelnemers van Spirit Taekwon-do deden mee.
> Resultaten (binnenkort)

Op zondag 23 november reden we met een klein groepje richting Oss voor de jaarlijkse Open Taekyon toernooi. Het groepje bestond uit Tony (Him Yoo Sool), Nikita en Hidayet als deelnemers, Samantha en Vincent als scheidsrechters en Marcel en René als coach.

Zoals gewoonlijk moesten we vroeg op, want de weging begon al om 08:30 uur! Het was dit jaar een vrij rustig toernooi. De poules werden snel en goed afgewerkt en we konden aan het eind van de middag op tijd naar huis.

Tony mocht als eerste beginnen met tuls. Hij won van zijn eerste tegenstander, maar verloor ondanks dat hij zijn tul goed liep in de tweede ronde. Direct na Tony was Nikita aan de beurt. Ook zij won haar eerste partij overtuigend. Tegen haar tweede tegenstander maakte ze een blunder door Do-San te lopen i.p.v. Dan-Gun die gevraagd werd door de jury. Desondanks heeft ze hem goed gelopen, maar regels zijn regels en ze lag er ook uit.

Ook met sparren mocht Tony als eerste aan de bak. Hij was duidelijk de beste van zijn poule en dat was te merken in zijn sparren. Hij bleef rustig en wachtte op de juiste moment om zijn yeop uit te zetten. Uiteindelijk won hij met grote verschil in punten van beide tegenstanders en werd eerste in zijn poule.

Na de eerste partij van Tony, mocht Nikita sparren. Ze was de kleinste en waarschijnlijk de lichtste van haar poule, maar bewees dat ze ook de betere was! Makkelijk had ze het zeker niet, aangezien de hoekers op haar veld heel gierig waren met het geven van punten. Toch heeft ze van alle drie de tegenstanders kunnen winnen met onder andere duidelijke yeop op het hoofd en werd ook zij eerste.

Tot slot was Hidayet aan de beurt. Eerst mocht hij tegen een rode bander die behoorlijk onbehouwen vocht, die nog eens geheel onverwacht ging hoeken. Uiteindelijk wist hij het gevecht om te zetten tot een winstpartij. Hierna mocht hij het opnemen tegen een selectie lid van de TIN, Mike Bloks. Ook deze partij won hij overduidelijk en behaalde zo de laatste eerste prijs binnen!

Alle deelnemers gefeliciteerd en heel veel dank aan de scheidsrechters en coaches!