JOUW KIND WEERBAAR EN ZELFVERZEKERD

MET TIGERS LSE BIJ MUYE!

Tigers LSE is een levensvaardigheden cursus voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Spelenderwijs leren de kinderen levensvaardigheden op een goede didactische en pedagogische wijze. De kinderen worden deel van de fantasie wereld van Timmy en Tina de Tijger en hun junglevriendjes, waardoor ze constant gestimuleerd worden tijdens het programma eindeloos leerzame spellen. Het programma bestaat uit zes centrale thema’s die aangevuld worden door basistechnieken uit de martial arts.

https://muye.nl/wp-content/uploads/2023/04/Tigers_Discipline-250x250.png
MARTIAL ARTS

Onze trainingen zijn gebaseerd op de principes van Koreaanse krijgskunsten zoals Taekwon-Do en Hapkido. Tijdens de lessen worden de basistechnieken behandeld. Indien een leerling er voor kiest om door te stromen naar het reguliere aanbod, dan staan ze al één streep voor op andere beginnende leerlingen.

Martial Arts
LEVENSVAARDIGHEDEN

Elk kwartaal behandelen we een nieuwe thema om diverse levensvaardigheden te trainen. Deze thema’s gaan over onder andere over gezondheid en voeding, teamwork en leiderschap en omgaan met pesten en noodgevallen. Elk thema wordt met een examen afgesloten en de daarbij horen badge en diploma.

Thema's
MIJLPALEN

Tijdens de lessen zijn een aantal mijlpalen te behalen. Zij krijgen onze tijgertjes elke les dat ze aanwezig zijn een stempel en verdienen een badge bij het behalen van diverse doelen. Naast de martial arts en levensvaardigheden die ze leren tijdens de les, zijn deze mijlpalen een extra stimulans om goede inzet te tonen tijdens de lessen.

Mijlpalen