TARIEVEN MARTIAL ARTS AANBOD

De contributie voor het lidmaatschap van ons sportaanbod is hieronder te vinden. De onderstaande bedragen zijn per jaar, maar bij lidmaatschap is er ook mogelijkheid om per maand of kwartaal te betalen.

Als je jezelf hebt ingeschreven, word je ook direct lid gemaakt van de nationale bond. Dit is de Dutch Taekwon-do Federation (DTF) voor Taekwon-do en Jungki Kwan Bond Nederland (JHKBN) voor Hapkido. Beide bonden organiseren regelmatig centrale trainingen, verzorgen seminars, lerarenopleidingen en landelijke dangraad (zwarte band) examens.

Tigers LSE
3 – 7 jaar

Tigers (3 t/m 7 jaar)
€ 200,- per jaar

Taekwon-do
vanaf 8 jaar

Jeugd (8 t/m 13 jaar)
€ 190,- per jaar

Junior (14 t/m 17 jaar)
€ 220,- per jaar

Senior (18+ jaar)
€ 250,- per jaar

Hapkido
vanaf 10 jaar

Jeugd (10 t/m 13 jaar)
€ 215,- per jaar

Junior (14 t/m 17 jaar)
€ 245,- per jaar

Senior (18+ jaar)
€ 275,- per jaar

Het is mogelijk om naast de reguliere lessen, jezelf te verdiepen in een van de onderstaande onderdelen of een onbeperkte abonnement te nemen:

Selectieteam

€ 5,- per maand

Demoteam

€ 2,50 per maand

Onbeperkt

€ 10,- per maand

Jeugdsportfonds

Kinderen kunnen met Jeugdsportfonds toch sporten bij een vereniging wanneer ouders de contributie niet kunnen betalen. Het Jeugdsportfonds Rotterdam vergoedt de contributie van een sportvereniging. De maximale bijdrage per kind per jaar bedraagt 225 euro. In aanmerking komen kinderen van vier tot achttien jaar uit een gezin met een inkomen dat maximaal 120% van het wettelijk geldende minimum bedraagt.

Wil je weten of uw kind in aanmerking komt voor een jeugdsportfonds aanvraag? Neem dan contact op met de administratie.