INFORMATIE OVER ONZE SPORTCLUB

Muye Dojang is een veelzijdige sportclub, met dynamische sportieve uitdagingen en effectieve zelfverdedigingssystemen. De sportclub wordt dan ook ontwikkeld op de volgende manieren:

Proefles

Proefles
> Binnenkort beschikbaar

Contributie

Als lid van Muye Dojang betaal je contributie. Afhankelijk van de gekozen aanbod en uitbreidingspakketten wordt je contributie berekend. De contributie voor een lesseizoen betaal je in 12 gelijke maandtermijnen. Er vindt geen restitutie plaats als je een training mist!
> Contributie

Veilig sportklimaat

Muye Dojang vindt het belangrijk dat iedereen zich op de club thuis voelt en kan sporten in een veilige omgeving. Je prettig en veilig voelen en jezelf kunnen zijn, ongeacht leeftijd, afkomst, religie of seksuele geaardheid.

Het bestuur van Muye Dojang heeft daarom een onafhankelijke vertrouwenscontactpersoon (VCP) aangesteld. Je kan bij de VCP terecht als je vragen hebt of iets kwijt wilt over alles wat met een veilige sportomgeving te maken heeft. 

Aanpassen lidmaatschap

Als lid ben je verplicht om je gegevens up-to-date te houden. Ben je verhuisd of wil je de lidmaatschap uitbreiden of aanpassen? Dan kan je online je gegevens of lidmaatschap wijzigen!

Beëindigen lidmaatschap

We vinden het natuurlijk jammer als je stopt bij Muye Dojang. De deelnemersovereenkomst geldt tot wederopzegging en kan voor reguliere leden per kalendermaand worden stopgezet. Van selectiesporters wordt verwacht dat ze het wedstrijdseizoen afmaken. Wanneer je niet tijdig opzegt, ben je voor de volgende maand nog contributie verschuldigd. Restitutie wordt niet verleend. Lidmaatschap beëindigen kan heel gemakkelijk online.